Tante Marloes helpt met een

Kinderopvang tijdens een evenement

U bent een evenement aan het organiseren waar kinderen ook welkom zijn. Een sportevenement, festival, zeskamp voor volwassenen of een invulling van een nationale feestdag? Op al deze evenementen kunnen wij kinderopvang en/of -entertainment verzorgen. De ouders genieten zorgeloos van de invulling van de dag, terwijl de kinderen worden opgevangen onder professionele begeleiding.

Event Nanny’s

De Event Nanny’s zijn gediplomeerd pedagogisch medewerkers met ruime ervaring in het vak. Zij dragen de zorg voor kinderen van 0-12 jaar en doen dit ook met veel plezier. En of het nu voor een paar uurtjes is of voor een gehele dag, de kinderen zullen al snel een veilig en huiselijk gevoel krijgen bij onze Nanny’s.

Minimaal één van de Nanny’s die aanwezig is, zal in het bezit zijn van een (kinder)EHBO diploma en/of BHV diploma. Daarnaast zijn al onze Nanny’s in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Hoeveel Nanny’s er worden ingezet, is afhankelijk van het aantal kinderen dat u verwacht. Wij houden ons aan de regels van de Wet Kinderopvang, waarin het leidster-kind-ratio is opgenomen.
Er kan ook een maximum aantal kinderen worden ingesteld, op het moment dat er niet bekend is hoeveel kinderen er worden verwacht. Wilt u hier advies in? Wij denken graag met u mee.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst kunt u natuurlijk altijd bij ons een vrijblijvende offerte opvragen. Om deze samen te stellen hebben wij minimaal de volgende gegevens van u nodig:
– Datum van het evenement
– Tijdstippen voor kinderopvang
– Locatie-adres of een woonplaats
– Aantal verwachte kinderen of een maximum aantal kinderen
– (schatting van) Leeftijden van de kinderen.

Extra gegevens om meer details in de offerte te kunnen zetten:
– Is er een bepaald thema waar wij rekening mee moeten houden?
– Wat voor soort ruimte is er beschikbaar, of wilt u hier advies over?
– Zijn er verdere bijzonderheden waar wij als kinderopvang rekening mee moeten houden?

Vervolgens sturen wij de offerte per mail naar u op. Lees deze altijd goed door om de gegevens te controleren.
Indien u akkoord bent met de offerte, krijgt u van ons een bevestiging die wij graag ondertekend terug krijgen voor in onze administratie. Vanaf dat moment zetten wij uw beurs dan ook als bevestigd in onze agenda.

Kinderen vooraf bij ons ingeschreven

Indien uw werknemers zich moeten inschrijven voor het evenement, kan het handig zijn om hen de kinderen ook alvast voor de kinderopvang te laten inschrijven. Dit kunnen wij van u overnemen, zodat u hier verder geen omkijken naar heeft.

De voordelen hiervan zijn dat wij precies weten welke kinderen er aanwezig zullen zijn en alle materialen en benodigdheden direct op kunnen aanpassen. Voor u als organisator scheelt het een hoop werk en bent u geen tussenpersoon.

De inschrijfformulieren worden via onze website gemaakt. De aanmeldingen komen direct in onze mail binnen. Ouders ontvangen een bevestiging van de aanmelding en kunnen op de dag van het evenement de naam van het kind doorgeven. Wij zorgen dat alle gegevens dan verwerkt zijn in een document.

Wat zijn de kosten?

Hier kunnen we zonder verdere info geen duidelijk antwoord op geven, omdat dit te maken heeft met de duur van de kinderopvang en het aantal kinderen met dus ook het aantal Nanny’s.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Wij maken dan een berekening voor u op basis van de door u verstrekte gegevens.
We kunnen tussendoor een offerte altijd voor u aanpassen, wanneer tijdstippen of kindaantallen veranderen. De kosten veranderen hierdoor ook vaak.