Tante Marloes helpt met een

Kinderopvang tijdens een congres

Dan kan het natuurlijk zijn dat deelnemers van dit congres met de zorg van hun kinderen zitten. Vaak vallen de uren van een congres buiten die van een reguliere kinderopvang, of precies tijdens schoolvakanties. Wij kunnen hier ondersteuning in bieden!
Onze kinderopvang kan worden ingericht op elke gewenste locatie. Deze is gericht op kinderen van 0-12 jaar. De kinderen kunnen bij ons spelen en weer worden opgehaald na het congres. Ouders hebben geen omkijken naar de kinderen en kunnen de kinderen met een gerust hart achterlaten.

Daarnaast is het voor ouders natuurlijk ook fijn om af en toe even te controleren hoe het gaat, tussendoor het kind misschien even op te halen en is er ook geen haast wanneer het congres iets uitloopt. Wij stellen ons zeer flexibel op en zullen ook onze openingstijden hierop aanpassen.

Event Nanny’s

Onze gediplomeerde Event Nanny’s zijn allen pedagogisch medewerkers met ruime ervaring in het vak. Zij hebben passie voor het vak, wat ook duidelijk voelbaar is in de sfeer.

De Event Nanny’s dragen zorg voor kinderen van 0-12 jaar. Of het nu voor een paar uurtjes is, een hele dag of wellicht meerdere dagen… De kinderen zullen al snel een huiselijk gevoel krijgen bij onze Nanny’s.

Van de aanwezige Nanny’s heeft minimaal één persoon een (kinder)EHBO diploma en/of BHV diploma. Daarnaast zijn alle Nanny’s in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Hoeveel Nanny’s er worden ingezet, is afhankelijk van het aantal kinderen dat u verwacht. Wij houden ons aan de regels van de Wet Kinderopvang, waarin het leidster-kind-ratio is opgenomen.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst kunt u natuurlijk altijd bij ons een vrijblijvende offerte opvragen. Om deze samen te stellen hebben wij minimaal de volgende gegevens van u nodig:
– Datum(s) van het congres
– Tijdstippen voor kinderopvang
– Locatie-adres
– Aantal verwachte kinderen
– (schatting van) Leeftijden van de kinderen

Extra gegevens om meer details in de offerte te kunnen zetten:
– Werkt u met een bepaald thema waar wij ons aan moeten houden?
– Welke talen worden er verwacht?
– Wat voor soort ruimte is er beschikbaar, of wilt u hier advies over?

Vervolgens sturen wij de offerte per mail naar u op. Lees deze altijd goed door om de gegevens te controleren.
Indien u akkoord bent met de offerte, krijgt u van ons een bevestiging die wij graag ondertekend terug krijgen voor in onze administratie. Vanaf dat moment zetten wij het congres dan ook als bevestigd in onze agenda.

Wat zijn de kosten?

Hier kunnen we zonder verdere info geen duidelijk antwoord op geven, omdat dit te maken heeft met de duur van de kinderopvang en het aantal kinderen met dus ook het aantal Nanny’s.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Wij maken dan een berekening voor u op basis van de door u verstrekte gegevens.
We kunnen tussendoor een offerte altijd voor u aanpassen, wanneer tijdstippen of kindaantallen veranderen. De kosten veranderen hierdoor ook vaak.