Tante Marloes helpt met een

Kinderopvang tijdens jullie bruiloft

Laat “Tante Marloes” jullie helpen om jullie trouwdag minder stressvol en meer bijzonder te maken. Tante Marloes creëert de perfecte situatie als het gaat om de jongste gasten. Kinderopvang tijdens jullie bruiloft is het meest ideaal zodat de papa’s en mama’s meefeesten op de bruiloft. De Wedding Nanny’s zorgen ervoor dat de kinderen goed en professioneel verzorgd worden.

Materialen

Met materialen die gericht zijn op kinderen, wordt een beschikbare lege ruimte al snel omgetoverd tot gezellig speelparadijs. Het gekleurde speelgoed zorgt voor een vrolijke uitstraling. Van blokken tot speelkeuken en van babykleed tot compleet knutselterras… Er wordt aan alle leeftijden gedacht! Wij weten precies wat kinderen maakt giechelen en lachen!

Gediplomeerde Nanny’s

Onze Wedding Nanny’s zijn pedagogisch opgeleid om kinderen van alle leeftijden te verzorgen en vermaken tijdens uw speciale dag. Wij nemen alles uit handen en geven zowel kinderen als ouders een gerust gevoel. Ons doel is om een dag onvergetelijk te maken voor alle gasten, inclusief de jongsten!

 

Wat u kunt verwachten

Wat kunt u van ons verwachten?

De belangrijkste factor voor kinderopvang tijdens jullie bruiloft is ons team. Zij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. De medewerkers van Tante Marloes dragen herkenbare kleding met het logo

Ruime ervaring

Alle medewerkers zijn spontaan, enthousiast en gediplomeerd. Zij hebben ruime ervaring in het vak en dragen graag de zorg voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Doordat veel van onze Nanny’s in het dagelijks leven een baan hebben binnen de kinderopvang, zijn zij in staat zichzelf flexibel op te stellen en met alle kinderen een klik te vinden.

Aantal Nanny’s

Per Nanny kunnen er (afhankelijk van de leeftijden) ongeveer 5-10 kinderen worden opgevangen. Wij houden ons hierbij aan de rekenregels van de Wet Kinderopvang, maar werken wel standaard met minimaal 2 Nanny’s op locatie voor de veiligheid. Wanneer er gezorgd moet worden voor 1 kindje, zal er met uitzondering 1 Nanny aanwezig zijn, mits de werktijden dit toelaten. 

Dagprogramma bruiloft

De kinderopvang van Tante Marloes is bij bruiloften geheel aan te passen op het dagprogramma van de bruiloft. De kinderopvang kan de gehele dag worden ingezet. Bij de huwelijksvoltrekking, de receptie en het feest. Zelfs tijdens het diner is het mogelijk om onze nanny’s met de kinderen te laten eten, zodat u hier verder geen omkijken naar heeft. Kindjes zijn immers sneller klaar met eten dan volwassenen.

Slaapmogelijkheden

Indien tijdens een feest ’s avonds ook kinderopvang wordt geboden, kunnen onze Wedding Nanny’s de kinderen alvast op bed leggen. Hier zijn bij Tante Marloes ook bedjes voor bij te boeken.
Indien u liever heeft dat een Nanny van Tante Marloes met de kinderen naar huis gaat met de kinderen, kunnen we daarvoor een babysitservice bieden. Er blijft dan 1 Nanny bij maximaal 5 kinderen oppassen.

Kosten

De belangrijkste vraag is natuurlijk wat de kinderopvang tijdens jullie bruiloft gaat kosten. Het is voor ons erg moeilijk om vaste prijzen te hanteren, omdat deze wordt berekend op het aantal uur dat de kinderopvang nodig is, het aantal kinderen en hun leeftijden, en de afstand die wij moeten afleggen om op de gewenste locatie te komen. 

Gemiddeld ligt de prijs voor een bruiloft tussen de € 650,00 – € 975,00 euro inclusief 21% BTW.