Tante Marloes helpt met een

Kinderopvang tijdens een beurs

Om u tegemoet te komen om uw beurs nóg toegankelijker te maken voor uw bezoekers, kunnen we kinderopvang realiseren voor kinderen van allerlei leeftijden.
De ouders kunnen op deze manier rustig in gesprek met de exposanten en de kinderen hebben de dag van hun leven! Ze worden optimaal vermaakt en professioneel verzorgd door onze Pedagogisch Medewerkers.

Event Nanny’s

De Event Nanny’s zijn gediplomeerd pedagogisch medewerkers met ruime ervaring in het vak. Zij dragen de zorg voor kinderen van 0-12 jaar en doen dit ook met veel plezier. En of het nu voor een paar uurtjes is of voor een gehele dag, de kinderen zullen al snel een veilig en huiselijk gevoel krijgen bij onze Nanny’s.

Minimaal één van de Nanny’s die aanwezig is, zal in het bezit zijn van een (kinder)EHBO diploma en/of BHV diploma. Daarnaast zijn al onze Nanny’s in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Hoeveel Nanny’s er worden ingezet, is afhankelijk van het aantal kinderen dat u verwacht. Wij houden ons aan de regels van de Wet Kinderopvang, waarin het leidster-kind-ratio is opgenomen.
Er kan ook een maximum aantal kinderen worden ingesteld, op het moment dat er niet bekend is hoeveel kinderen er worden verwacht. Wilt u hier advies in? Wij denken graag met u mee.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst kunt u natuurlijk altijd bij ons een vrijblijvende offerte opvragen. Om deze samen te stellen hebben wij minimaal de volgende gegevens van u nodig:
– Datum van de beurs
– Tijdstippen voor kinderopvang
– Locatie-adres
– Aantal verwachte kinderen of een maximum aantal kinderen
– (schatting van) Leeftijden van de kinderen. Bij beurzen werken wij vaak met kinderen vanaf 3 jaar, omdat jongere kinderen vaak nog in een wandelwagen mee kunnen met de ouders. Desalniettemin is het natuurlijk ook mogelijk om kinderopvang voor jongere kinderen aan te bieden.

Extra gegevens om meer details in de offerte te kunnen zetten:
– Is er een bepaald thema waar wij rekening mee moeten houden?
– Wat voor soort ruimte is er beschikbaar, of wilt u hier advies over?
– Zijn er verdere bijzonderheden waar wij als kinderopvang rekening mee moeten houden?

Vervolgens sturen wij de offerte per mail naar u op. Lees deze altijd goed door om de gegevens te controleren.
Indien u akkoord bent met de offerte, krijgt u van ons een bevestiging die wij graag ondertekend terug krijgen voor in onze administratie. Vanaf dat moment zetten wij uw beurs dan ook als bevestigd in onze agenda.

Op o.a. deze beurzen hebben wij al kinderopvang verzorgd:
Wat zijn de kosten?

Hier kunnen we zonder verdere info geen duidelijk antwoord op geven, omdat dit te maken heeft met de duur van de kinderopvang en het aantal kinderen met dus ook het aantal Nanny’s.

U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Wij maken dan een berekening voor u op basis van de door u verstrekte gegevens.
We kunnen tussendoor een offerte altijd voor u aanpassen, wanneer tijdstippen of kindaantallen veranderen. De kosten veranderen hierdoor ook vaak.