Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-css-editor/bootstrap/pluginClass.php on line 132 Voorwaarden feestdagen actie - Tante Marloes Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-css-editor/bootstrap/pluginClass.php on line 183

Voorwaarden feestdagen actie

Voorwaarden feestdagen actie

 

– De prijs van € 999,00 inclusief BTW en reiskosten is geldig op alle opdrachten die binnenkomen vóór 18 november 2017, in een straal van 50km rondom Waalwijk en bij maximaal 25 kinderen van 0-12 jaar.

– Indien uw locatie verder bij ons vandaan is, rekenen wij € 0,30 p/km na 50km.

– Indien u meer dan 25 kinderen verwacht, worden er extra Pedagogisch Medewerkers (Event Nanny’s) ingezet, berekend via het Leidster-Kind ratio in de Wet Kinderopvang. Dit kan extra kosten met zich meebrengen, wat uiteraard wordt gespecificeerd in een vrijblijvende offerte en vooraf met u wordt besproken.

– Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas is alleen mogelijk als wij uiterlijk minimaal een week van te voren de juiste informatie hebben en alle ouders hieraan meewerken. Wij kunnen hiervoor een online invulformulier maken en deze rechtstreeks bewerken in onze informatie, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor oningevulde formulieren.

– Om een kinderopvang te realiseren, hebben wij voldoende ruimte nodig om materialen neer te zetten. Bij het bezoek van Sinterklaas is een geluidsversterking niet inbegrepen. Wij kunnen deze meenemen tegen een meerprijs, of u kunt deze – indien u dit wenst – zelf regelen.

– Indien de kinderopvang is bedoeld om ouders de gelegenheid te geven in de tussentijd iets anders te doen, moet deze ruimte kunnen worden afgesloten, zodat kinderen niet zonder begeleiding weg kunnen uit de opvang. Wij gaan er vanuit dat als de ruimte niet kan worden afgesloten, dat de kinderen zelf mogen in- en uitlopen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de kinderen.

– Wilt u de tijd verlengen, zullen wij de meerkosten berekenen op de vrijblijvende offerte. Indien op de dag zelf blijkt dat de opvang en het entertainment langer zouden moeten duren, zullen we in overleg bepalen wat de mogelijkheden en de meerprijs zijn.