Nieuwsbrief Sinterklaasviering

Sinterklaasviering

De tijd van het jaar is weer aangebroken. Een hoop jaarlijkse vieringen staan weer voor de deur, waaronder het Sinterklaasfeest. Het organiseren van een Sinterklaasfeest kost veel tijd. Denk aan het regelen van een Sinterklaasbezoek, verzamelen van persoonlijke boodschappen aan de kinderen en het entertainment voor en na het bezoek.
Dat kan vast makkelijker!

Allereerst zorgen we voor een leuk voorprogramma waarin we de kinderen voorbereiden op de komst van Sinterklaas en de Pieten.

Een bezoek van de heiligman zelf mag ook zeker niet ontbreken! Via een online invulformulier krijgt elk kind een persoonlijk boodschap van Sinterklaas.

Na het bezoek kunnen de kinderen zich vermaken bij de knutseltafel, spelletjes spelen of gewoon even bijkomen van de bijzondere gebeurtenis. Dit alles onder begeleiding van ervaren Pedagogisch Medewerkers, zodat papa en mama zich geen zorgen hoeven te maken om hun kleintjes.

Laat de organisatie aan ons over

Het brengt veel werk met zich mee, maar die lachende gezichten van de kinderen en tevreden blikken van uw medewerkers en partners maken het allemaal waard: de Sinterklaasviering. Tante Marloes kan het werk voor u uit handen nemen. Er wordt gezorgd voor een 3 uur durend programma voor de kinderen.

Het programma is inclusief:

> Bezoek van Sinterklaas en Pieten
> Strooigoed
> Reiskosten
> Activiteiten zoals knutseltafel, schminken, spellen; volledig in thema
> Alles onder begeleiding van professionele Pedagogisch Medewerkers

Meld u nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang een speciale actieprijs voor bovenstaand aanbod.