Nieuwsbrief Kinderopvang Tijdens Beurzen

Tante Marloes was aanwezig bij:

> Bakkersvak

> Eigen Huis

> Huis & Tuin

> Tuin Idee

> Spellenspektakel

> Love & Marriage

Festivak

Kinderopvang tijdens beurzen

Kinderopvang aanbieden tijdens een beurs. Hoe gaat dat in zijn werk? Wat moet u als organisatie regelen en wat hebben bezoekers er aan?

Naar de beurs met kinderen?

Tegenwoordig zijn er veel tweeverdieners binnen een gezin. Daardoor worden de kinderen doordeweeks al vaak gebracht naar de opvang. De vrije tijd wordt dan graag samen gespendeerd. Dus gaan er steeds meer kinderen mee naar de beurs. Helaas gaat er dan minder aandacht uit naar de beurs. Door de Kinderopvang op Locatie kan iedereen met een gerust hart samen naar de beurs. Ouders hebben volledige aandacht voor de informatie die gegeven wordt en de kinderen kunnen naar hartenlust spelen onder professionele begeleiding.

Enkele reacties van Beursorganisaties:

“Het was erg goed verzorgd, dus we maken graag weer gebruik van jullie diensten!”

“Leuk dat jullie met de activiteiten inspelen op het thema van de beurs.”

“Fijn dat het weer zo goed verlopen is, ik heb leuke reacties gehad, dus zeker ook nog ‘dankjewel’ daarvoor!”

Kinderopvang tijdens een beurs

Kinderopvang op Locatie verzorgd door Tante Marloes is de ideale oplossing. Het enige dat u als organisatie hoeft te regelen is de ruimte waarin de kinderopvang plaats zal vinden. De rest wordt geregeld door Tante Marloes: de inschrijving van de kinderen, registratie van de gegevens, badges voor de kinderen, het oudercontact, inrichten van de ruimte dat voldoet aan de Wet Kinderopvang, speelgoed en materialen die gebruikt kunnen worden. Alle medewerkers van Tante Marloes zijn gediplomeerde Pedagogisch Medewerkers en zijn gespecialiseerd in Kinderopvang op Locatie.

Reacties van bezoekers:

  “Het was geweldig! Zo fijn dat jullie er waren! De kids waren allemaal dolenthousiast!”

  “De kinderen wilden sowieso met ons mee, maar dat de organisatie dan zorgt voor deze dienst en het ook nog gratis aangeboden wordt, is wel een uitkomst.”

Informatie

Wilt u graag meer informatie over onze dienst? Neem vooral contact met ons op. U kunt ook kijken op onze website. Bovendien staan wij 9 & 10 november op Festivak om u te voorzien van informatie over Kinderopvang op Locatie.

Zien wij u daar?

De mogelijkheden zijn
eindeloos!