Warning: Undefined array key "" in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2175 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2175 Warning: Undefined array key "" in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2189 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2189 Kinderopvang tijdens uitvaart: rust voor alle aanwezigen.

Kinderopvang tijdens uitvaart

Kinderopvang tijdens uitvaart

Kinderen zijn niet lang met verdriet bezig. Ze rouwen in korte en intense episodes, stellen dit uit tot de veiligheid in het gezin is wedergekeerd en uiten hun verdriet vaak in hun spel. Dit alles geeft de indruk dat ze niet rouwen. Vooral tijdens de uitvaart. Daardoor rijst vaak de vraag of de kinderen bij de afscheidsceremonie aanwezig kunnen zijn of niet.

Kinderen bij een uitvaart

De aanwezigheid van kinderen tijdens een uitvaart is een moeilijke beslissing. Vooral de aanwezigheid van jonge kinderen kan minder prettig zijn voor de verloop van een ceremonie. Zij hebben nog weinig besef van een overlijden en het is moeilijk voor ze om lang stil te zitten.
Zo wordt gesproken over de leeftijd van 5 jaar waarop het geschikt is om een uitvaart bij te wonen.

Kinderopvang tijdens een uitvaart

Door Kinderopvang aan te bieden tijdens de uitvaart kunnen alle betrokkenen aanwezig zijn tijdens de uitvaart. De zorg wordt even uit handen genomen en ouders hebben tijd voor hun verdriet en kunnen op eigen wijze afscheid nemen.

Tante Marloes verzorgt Kinderopvang Op Locatie, ook tijdens een uitvaart. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is een ruimte waar we samen kunnen zijn met de kinderen. Wij zorgen voor toepasselijke activiteiten waardoor iedereen een fijn gevoel overhoudt aan de speciale dag.

“De mogelijkheden zijn eindeloos!”