Warning: Undefined array key "" in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2175 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2175 Warning: Undefined array key "" in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2189 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2189 Interview met bezoekers van Kinderopvang Tante Marloes

Interview

Interview met een bezoeker

Natuurlijk willen we met Tante Marloes nog meer groeien en dat kan alleen als we blijven leren en ontwikkelen. En wie kan ons nu beter vertellen hoe Tante Marloes wordt ervaren dan de klanten zelf?

Evalueren

Zo evalueren we altijd na een opdracht en kijken we naar positieve punten, maar ook naar verbeterpunten.
Daarnaast stellen we ook geregeld vragen aan de bezoekers: de ouders van de kinderen die bij ons komen spelen. Wat is hun mening over Tante Marloes, hebben ze nog vragen of opmerkingen en zouden ze graag nog eens
gebruik van ons willen maken? Hieronder volgt een interview met een echtpaar dat onze kinderopvang bezocht heeft op een beurs en hun kinderen bij ons hebben laten spelen.

 

Beste Joop en Francine, jullie hebben vandaag gebruik gemaakt van onze Kinderopvang op Locatie.
Hadden jullie al eens gehoord van het bestaan van Kinderopvang op Locatie?

Francine: “Nee, eigenlijk niet. We keken op de site van de beurs voor de tijden en zagen de informatie over Tante Marloes voorbij komen. We hebben toen ook nog even op de site van Tante Marloes zelf gekeken om te zien wat het nu precies inhoudt. De kinderen wilden sowieso met ons mee, maar dat de beursorganisatie dan zorgt voor deze dienst en het ook nog gratis aangeboden wordt is wel een uitkomst!”

Dus jullie hebben het nog nooit eerder ergens aangeboden gezien?

Joop: “Nee, niet echt…”


Hoe is jullie algemene indruk na het bezoek?

Joop: “De kinderopvang zelf zag er heel gezellig en knus uit en je zag gelijk dat alle ‘leidsters’, of hoe jullie de medewerkers ook noemen, enthousiast waren en er zin in hadden. Ik denk dat dat ook wel een reden is geweest dat onze kinderen vrij snel om waren.”

Francine: “In eerste instantie wisten we namelijk niet of onze kinderen hier wel wilden blijven. Ze zijn vrij verlegen en vinden het altijd spannend als wij er niet zijn. Jullie merkten dit ook op en gaven aan dat wij ook gewoon mee naar binnen mochten. Dat was wel fijn. Na een kwartiertje ging het eigenlijk al een stuk beter en konden we wel aangeven dat papa en mama even over de beurs gingen lopen terwijl de kinderen in de opvang zouden blijven.”


Wat blijft je het meest bij van de opvang?

Francine: “Onze jongste telg vond het toch wel genoeg na een uurtje en jullie belden toen om dit aan ons te laten weten. Het is fijn dat je weet dat, mocht er iets zijn, je altijd contact hebt met elkaar.”

Joop: “Maar vooral daarna.” Onze andere 2 kinderen waren namelijk het spelen nog niet beu en toen onze jongste een half uur bij ons was geweest wilde hij eigenlijk wel terug. Dat was geen probleem voor jullie. De naambadge werd erbij gepakt en hij kon weer lekker komen spelen. Het liep gewoon allemaal heel rustig, flexibel en met een juiste structuur.”


Zouden jullie dit soort opvang graag op andere evenementen terug willen zien en zo ja welke?

Francine: “We komen niet zo vaak op beurzen of iets dergelijks, maar we gaan wel graag samen als we ergens naartoe gaan. Soms blijven onze kinderen wel eens bij vriendjes, maar zoals we al zeiden wijken onze kinderen niet gauw van onze zijde. Kinderopvang op locatie is wat dat betreft echt een top oplossing. En dat komt niet alleen uit onze mond hoor, want de kinderen zijn ook nog steeds heel enthousiast over het spelen bij Tante Marloes.” “Ja? Waar hebben de kinderen het dan nog over?” “Het grote assortiment aan knutselspullen”, lacht Francine. “Dat hebben wij thuis niet hoor!” “En die fijne zitzakken waar ze ook hele andere leuke spelletjes mee konden doen”.


Kun je je voorstellen dat Tante Marloes ook bij andere evenementen iets kan betekenen?

Francine: “Ja zeker, er wordt vaak maar minimaal aan de kinderen gedacht en daar moeten ouders meestal ook nog bij blijven. Misschien tijdens feesten of festivals?

“Bij ons op de zaak hebben we om het jaar een groot bedrijfsfeest, daar zou het ook ideaal zijn”. Aldus Joop.


Waarin zouden wij nog iets kunnen verbeteren?

Joop: “Ik zou zeggen, probeer meer naamsbekendheid te krijgen. Het is goed wat jullie doen, maar nog zo onbekend..”

“Daar sluit ik me bij aan, ik denk dat veel mensen hier heel veel aan hebben!” Zegt Francine.


Hartelijk dank dat we jullie mochten interviewen. We hebben hier zeker wat aan gehad. Hopelijk tot een volgende keer en een fijne dag nog!

 

 

Mocht je nu zelf nog ideeën, verbeterpunten of pluspunten willen aanhalen, laat het ons gerust weten via mail: info@tantemarloes.nl