Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-css-editor/bootstrap/pluginClass.php on line 132 Uitvaart - Tante Marloes Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-css-editor/bootstrap/pluginClass.php on line 183

Uitvaart

Kinderopvang tijdens een uitvaart

Ten tijde van een uitvaart rijst vaak de vraag of de kinderen bij de afscheidsceremonie aanwezig kunnen zijn of niet. Afscheid nemen is iets heel persoonlijks en dat maakt de beslissing over de aanwezigheid van kinderen soms lastig.

Om te zorgen voor een prettig lopende uitvaart – waarbij zowel de volwassenen als de kinderen er een fijn gevoel aan over houden – kunt u gebruik maken van onze Kinderopvang op Locatie. Het enige wat wij hiervoor nodig hebben is een ruimte waar we met de kids kunnen zitten. Wij zorgen voor een gepaste aankleding en de juiste materialen.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met u zullen we bespreken wat u prettig vindt tijdens de uitvaart. De kinderopvang kan er bijvoorbeeld alleen zijn voor de kinderen van de familieleden, maar eventueel ook voor kinderen van andere betrokkenen die aanwezig zullen zijn.

Een uitvaart is niet niks en afscheid nemen is belangrijk om kinderen te helpen beseffen dat iemand is overleden. Wij zullen dan ook zorgen voor toepasselijke activiteiten, zoals een boekje voorlezen of speciale knutselwerkjes maken. Willen de kinderen met ons praten, dan zullen wij ook zeker op de gesprekken in gaan.

Tevens kunnen wij regelen dat er na de ceremonie ballonnen kunnen worden opgelaten met een kaartje of kleine tekening van de kinderen eraan.

Wij wensen u veel sterkte en horen het graag als wij u kunnen helpen.

Kinderopvang inzetten tijdens:

Bent u op zoek naar een locatie voor uw event? Kijk dan eens op de website van onze partner Regardz.

Voor extra aankleding bij uw event kunnen wij de ballondecoraties van ToverBallon aanraden.