Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-css-editor/bootstrap/pluginClass.php on line 132 Tijdens uw familiefeest kindervermaak regelen? Bel Tante Marloes! Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-css-editor/bootstrap/pluginClass.php on line 183

Familiefeest

Kinderopvang tijdens een familiefeest

Heeft u bijvoorbeeld voor de volwassenen bepaalde activiteiten op de planning waar kinderen niet aan mee kunnen doen? Regel dan voor uw familiefeest kinderopvang!

Wij zorgen dat ook de kids een onvergetelijke dag hebben! Met onze uitgebreide inventaris aan speelgoed en materialen richten we een ruimte speciaal voor de kids in. Hierbij kunt u denken aan knutselmaterialen, speelkleden, blokken, speeltenten, etc. Uiteraard letten we hierbij op de leeftijd van de kids die u verwacht. Zijn er ook baby’s? Dan nemen we bedjes, wippertjes, babygym en een grondbox mee.

Onze Nanny’s zijn allen gediplomeerd pedagogisch medewerkers met ruime ervaring in het vak. Zij dragen zorg voor de kids, zodat de ouders hier geen omkijken naar hebben.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen, neemt u dan zeker even contact met ons op. Wij maken altijd een offerte op maat, gericht op het aantal kinderen dat u verwacht, de leeftijden van deze kinderen en eventuele extra activiteiten in entertainment.

Kinderopvang inzetten tijdens:

Bent u op zoek naar een locatie voor uw event? Kijk dan eens op de website van onze partner Regardz.

Voor extra aankleding bij uw event kunnen wij de ballondecoraties van ToverBallon aanraden.