Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-css-editor/bootstrap/pluginClass.php on line 132 Kinderopvang tijdens een cursus Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/plugins/custom-css-editor/bootstrap/pluginClass.php on line 183

Cursus

Kinderopvang tijdens een cursus/opleiding

Volwassenen die een cursus of opleiding volgen, kunnen de kinderen gewoon meenemen! Vaak is het lastig om oppas te regelen, zeker als het gaat om een vast moment op een vaste dag in de week. Hiervoor is de oplossing: Kinderopvang op Locatie!

Op de plaats waar de opleiding of cursus plaatsvindt richten wij een aparte ruimte in als kinderopvang. De volwassenen kunnen zich concentreren op de lesstof, terwijl de kinderen zich vermaken met ons speelgoed en (knutsel)materiaal.
Het is ook mogelijk om slaapvoorziening mee te nemen, zodat jonge kinderen alvast kunnen inslapen op de kinderopvang. Zodra de cursus of de opleiding klaar is, kunnen de ouders de kids weer ophalen.

Vooraf aanmelden

Via onze website is er de mogelijkheid om ouders online de kinderen bij ons in te schrijven. Deze pagina passen we aan naar de cursus of de opleiding. De informatie die daarop wordt ingevuld komt rechtstreeks bij ons binnen. Hierop kunnen wij goed anticiperen. We bepalen hoeveel Event Nanny’s er nodig zijn (aan de hand van het leidster-kind-ratio van de Wet Kinderopvang), welke materialen er nodig zijn bij de verwachte leeftijden, etc.

Kinderopvang inzetten tijdens:

Bent u op zoek naar een locatie voor uw event? Kijk dan eens op de website van onze partner Regardz.

Voor extra aankleding bij uw event kunnen wij de ballondecoraties van ToverBallon aanraden.