Kinderopvang op Locatie

Kinderopvang op Locatie?

Zowel zakelijk als particulier heeft “Kinderopvang op Locatie” vele voordelen.

Om per gelegenheid actuele informatie te weergeven, hebben we specifieke pagina’s aangemaakt:
Bruiloft
Beurs
Bedrijfsfeest
Congres
Evenement

Klikt u op bovenstaande link, dan ziet u deze informatie, gericht op uw gelegenheid. Mocht u iets anders in gedachten hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee!

Wat is Kinderopvang op Locatie?

De naam “Kinderopvang op Locatie” geeft eigenlijk al aan wat het is: een mobiele kinderopvang die ingezet wordt op úw locatie. De beschikbare ruimte wordt zogezegd omgetoverd tot een tijdelijke kinderopvang. Hoe groter de ruimte is, hoe meer kinderen er kunnen worden opgevangen. Wij rekenen op ongeveer 3,5 m2 per kind aan speelruimte.

Onze Event Nanny’s staan voor u klaar om de kinderen vervolgens op te vangen in deze ruimte. Zij zijn allen gediplomeerd en professioneel. Met veel ervaring in het werken in de kinderopvang kunnen zij zich heel flexibel opstellen. Kinderen zullen zich al snel vertrouwd en veilig voelen bij onze Nanny’s.

De ruimte wordt geheel ingericht met onze eigen materialen. Wij letten hierbij op de verwachte leeftijden van de kinderen. Zijn er veel jonge kindjes, dan zullen we meer verzorgingsmaterialen meenemen. Bij wat oudere kindjes is het uitdagender speelgoed en een geheel knutselterras.

De kinderopvang kan in principe overal plaatsvinden. Het enige waar de ruimte aan moet voldoen is grootte en een ‘afgesloten’ geheel. De kinderen moeten natuurlijk niet kwijtraken op het evenement.