Warning: Undefined array key "" in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2175 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2175 Warning: Undefined array key "" in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2189 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2189 Kinderopvang op Locatie: een ideale manier om professionals op de kinderen te laten passen. Zowel zakelijk als particulier.

Kinderopvang op Locatie

Kinderopvang op Locatie

Misschien heeft u deze term wel eens horen vallen in een gesprek; maar wat ís kinderopvang op locatie nou eigenlijk? Wij leggen het graag voor u uit en zullen u misschien zelfs overtuigen het eens uit te proberen.

Mobiele kinderopvang
Een tijdelijke mobiele kinderopvang, zo is het het makkelijkst te omschrijven. Wij van Tante Marloes hebben een ruime inventaris, gericht op kinderen van 0 t/m 12 jaar oud. Wanneer wij gevraagd worden om een tijdelijke kinderopvang te creëren zullen wij de materialen in ons busje laden en naar uw locatie komen rijden.

Waar kan het worden ingezet
Overal! Zowel zakelijk als particulier heeft de kinderopvang op locatie vele voordelen. Bij zakelijke evenementen is te denken aan een beurs, (internationaal) congres, bedrijfsfeest, jubileum of bijvoorbeeld een open dag. Wat particuliere evenementen betreft werken wij voornamelijk op bruiloften, maar ook op familiefeesten of jubilea.

Benodigde ruimte
Het enige wat wij echt nodig hebben om een tijdelijke kinderopvang te realiseren, is een ruimte. Wij houden ons aan de Wet Kinderopvang, als het gaat om het aantal m2 voor kinderopvang. Deze is vastgesteld op minimaal 3,5 m2 per kind. Worden er 20 kinderen verwacht, hebben wij dus graag een ruimte van minimaal 70m2.
Wij richten de ruimte in met de verzorgingsmaterialen en het speelgoed dat wij meenemen voor de kinderen.

Nanny’s
Bij Tante Marloes zijn wij allemaal gespecialiseerde Event Nanny’s en Wedding Nanny’s. Door de flexibele instelling van de medewerkers is elke gelegenheid weer een feestje.
Elke Nanny is pedagogisch opgeleid en heeft ervaring met het werken in de kinderopvang. Zij kunnen zorg dragen voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Materialen
De materialen die wij meenemen zijn altijd gericht op de gelegenheid, het aantal kinderen en de leeftijden van de kinderen. Zo is er te denken aan een speelgoedkeukentje, XL bouwblokken, Little People speelgoed en auto’s, maar ook een volledige babyhoek kan moeiteloos worden ingericht.

Gelegenheden
Voor specifieke informatie over bepaalde gelegenheden kunt u de volgende links gebruiken:
Bruiloft
Beurs
(Internationaal) Congres
Bedrijfsfeest
Evenement