Feestdagen actie

Vier de feestdagen met uw personeel en hun familie!

Tante Marloes helpt u bij de invulling van het kinderprogramma.

De Feestdagen Actie is inclusief:

– 3 Uur kinderopvang + entertainment

– Persoonlijke boodschap voor de kids bij bezoek van Sinterklaas

– Vele gethematiseerde activiteiten zoals knutselen, schminken en spelletjes

– Bezoek van Sint en Piet óf keuze uit één van onze workshops

– Begeleiding van professionele Pedagogisch Medewerkers

 

Nu voor maar € 999,00 inclusief BTW én reiskosten*!

*Lees hier onze voorwaarden
Lees meer over...: de Sinterklaasviering

Het brengt veel werk met zich mee, maar die lachende gezichten van de kinderen en tevreden blikken van uw medewerkers en partners maken het allemaal waard: de Sinterklaasviering. Bij deze viering zorgt Tante Marloes voor een voorprogramma, waarin we de kinderen voorbereiden op de komst van Sinterklaas en de Pieter. Een bezoek van de Heiligman zelf mag ook zeker niet ontbreken.

Ouders hebben de mogelijkheid om online informatie door te geven over hun kind(eren). Zodoende krijgt elk kind een persoonlijke boodschap van Sinterklaas. Na het bezoek kunnen de kinderen zich vermaken bij de knutseltafel, spelletjes spelen of gewoon even bijkomen van de bijzondere gebeurtenis. Alles onder begeleiding van ervaren Pedagogisch Medewerkers, zodat papa en mama zich geen zorgen hoeven te maken om hun kleintjes.

Lees meer over...: de Kerstborrel

Bij elkaar komen onder het genot van een borrel is een gebruikelijke traditie. Door uw medewerkers zal het zeer gewaardeerd worden als zij hun partners en kroost ook mee mogen nemen. Helemaal wanneer er vermaak voor de kinderen is geregeld dat wordt begeleid door professionele Pedagogisch Medewerkers, zodat zij met een gerust hart kunnen socializen. Tante Marloes neemt speelgoed en materialen mee die zijn afgestemd op de leeftijden van de kinderen en natuurlijk de Kerstsfeer.

Daarnaast is onze Feestdagen Actie met Kerst inclusief één van onze workshops, voor extra entertainment. Deze workshops worden gegeven door professionals in het vak.

Lees meer over...: de Nieuwjaarsborrel

Het nieuwe jaar mag ook weer gevierd worden! Werknemers zijn dol op de recepties die daar bij horen. Nu wordt het voor de kinderen óók een feest en zullen zij uitkijken naar de volgende nieuwjaarsreceptie!

Natuurlijk nemen onze Pedagogisch Medewerkers ook deze keer het speelgoed, knutselspullen en spellen mee, én bij deze viering heeft u ook de keuze uit één van de workshops die worden aangeboden op onze website! Denk aan: cupcakes decoreren, ballonmodelleren, schminken of toneelspelen.