Muziek

Want iedereen kan wel eens een complimentje gebruiken!

Muziek-entertainment-300x200Een muzikaal complimentje zelfs! Deze twee spontane en gezellige muzikanten spelen persoonlijke liedjes voor de kinderen (en volwassenen). Met de ukelele en harmonische zang verspreiden zij een warm gevoel onder de mensen. Het duo loopt rond in de ruimte en zingt spontaan een complimentje voor iemand die dat zomaar eens even nodig zou kunnen hebben!

In plaats van een compliment kan dit muzikaal duo uiteraard ook meer voor u betekenen. Wilt u bijvoorbeeld een bijzondere binnenkomst regelen voor uw gasten? Van te voren bespreken zij alle details met u over uw organisatie of bedrijf. Deze zetten zij om in een muzikale boodschap die zij voor iedere bezoeker akoestisch met veel humor en een hoog show gehalte overbrengen.

Wilt u iemand verrassen met een bijzondere boodschap?

Voor een romantisch huwelijksaanzoek, een bijzondere aankondiging, een felicitatie, een uitgebreid bedankje of een beterschapswens? Om deze act helemaal aan uw wensen te laten voldoen, maken we deze act op maat. Hiervoor hebben we een aantal gegevens nodig om de teksten van de liedjes op aan te passen. Alles is mogelijk! Uitgebreid of juist heel snel, zacht en lief of juist met veel bombarie, gekke kostuums of nette smoking….

Wij denken graag met u mee om het muzikale geheel op maat te maken voor u.

De prijzen zijn op aanvraag.