Warning: Undefined array key "" in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2175 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2175 Warning: Undefined array key "" in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2189 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/f/d/2/tantemarloes.nl/httpd.www/wp-content/themes/Evolution/epanel/custom_functions.php on line 2189 Game Hoek - Tante Marloes

Game Hoek

Gamen en sportief bewegen tegelijkertijd!

Hoe is dat mogelijk? Wij gebruiken de XboX Kinect, waar kinderen zelf de controller zijn. Het hele lijf doet mee! De Kinect reageert op elke beweging die het kind maakt. Dus springt het kind, dan springt het poppetje in het spel ook. Rent het kind, dan rent het poppetje in het spel ook.

De Kinect is erg makkelijk in gebruik. Desalniettemin is deze Game Hoek alleen inclusief begeleiding te boeken. Mochten er instellingen moeten worden veranderd, snappen de kids het niet of willen ze een andere game spelen – dan kan onze begeleiding hierop inspelen. Tevens zorgt de begeleiding voor een goede doorstroom als meerdere kinderen willen spelen en zorgt hij voor een goede sfeer en duidelijke speluitleg.

Met de verschillende spellen kunnen er meerdere kinderen tegelijkertijd spelen. We hebben sportieve- en avonturen games. De kids mogen zelf kiezen welk spel ze willen spelen.

De ruimte die we nodig hebben om deze Game Hoek op te bouwen is minimaal 5,5 x 2,5 meter. Het meest ideaal is het als er niemand achterlangs de kinderen kan lopen, in verband met de sensor voor de Kinect.

Hoe donkerder de ruimte, hoe beter. De beamer kan het spel dan goed projecteren op het beamerscherm. 

U kunt deze Game Hoek boeken vanaf €265,00. Deze prijs is exclusief 21% BTW en €0,42 p/km reiskostenvergoeding vanaf Waalwijk.