bruiloft

Kinderopvang tijdens jullie bruiloft

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

Laat “Tante Marloes” jullie helpen om jullie trouwdag minder stressvol en meer bijzonder te maken. Tante Marloes creëert de perfecte situatie als het gaat om de jongste gasten. Dus terwijl de papa’s en mama’s meefeesten op de bruiloft, zorgen wij ervoor dat de kinderen goed en professioneel verzorgd worden.

Met materialen die gericht zijn op kinderen, wordt een beschikbare lege ruimte al snel omgetoverd tot gezellig speelparadijs. Het gekleurde speelgoed zorgt voor een vrolijke uitstraling. Van blokken tot speelkeuken en van babykleed tot compleet knutselterras… Er wordt aan alle leeftijden gedacht! Wij weten precies wat kinderen maakt giechelen en lachen!

Onze Wedding Nanny’s zijn opgeleid om kinderen van alle leeftijden te verzorgen en vermaken tijdens uw speciale dag. Wij nemen alles uit handen en geven zowel kinderen als ouders een gerust gevoel. Ons doel is om een dag onvergetelijk te maken voor alle gasten, inclusief de jongsten!

Wat kunt u van ons verwachten?

De belangrijkste factor voor kinderopvang tijdens jullie bruiloft is ons team. Zij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is. De medewerkers van Tante Marloes dragen een groen shirt met het logo erop. Dit is goed herkenbaar voor de kinderen.

Alle medewerkers zijn spontaan, enthousiast en gediplomeerd. Zij hebben ruime ervaring in het vak en dragen graag de zorg voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Wanneer er gezorgd moet worden voor 1 kindje, zal er 1 Nanny aanwezig zijn. Bij meer kinderen, zijn er ook meer Nanny’s aanwezig. Het minimum aantal Nanny’s is 2. Per Nanny kunnen er – afhankelijk van de leeftijden – ongeveer 5-10 kinderen worden opgevangen. Meer informatie hierover is te lezen in de vrijblijvende offerte die u bij ons kunt opvragen.

 

Indien tijdens een feest ’s avonds ook kinderopvang wordt geboden, kunnen onze Wedding Nanny’s de kinderen alvast op bed leggen. Hier zijn bij Tante Marloes ook bedjes voor bij te boeken.