Bedrijfsfeest

Kinderopvang tijdens een bedrijfsfeest

Met deze extra service zorgt u ervoor dat álle werknemers aanwezig kunnen zijn op het bedrijfsfeest!

De kinderopvang kan worden gerealiseerd in een aparte ruimte of een bepaald gedeelte dat speciaal door ons wordt ingericht. Voor kinderen van alle leeftijden nemen wij materialen mee. Speelgoed, knutselmaterialen, (voorlees)boeken, spelletjes,… Niets is te gek!

Gaat het feest ’s avonds door? Dan nemen wij slaapvoorziening mee voor de kinderen. Zij kunnen in onze kinderopvang in alle rust alvast inslapen, terwijl de ouders op het feest blijven.

 

Event Nanny’s

Onze enthousiaste Event Nanny’s zijn allen gediplomeerd pedagogisch medewerkers. Zij hebben ruime ervaring in het vak en dragen de zorg voor kinderen van alle leeftijden. De kinderen zullen al snel ervaren dat het heel gezellig is bij onze Nanny’s.

 

Minimaal één van de Nanny’s die aanwezig is, zal in het bezit zijn van een (kinder)EHBO diploma en/of BHV diploma. Daarnaast is zij in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag.

Hoeveel Nanny’s er worden ingezet, is afhankelijk van het aantal kinderen dat u verwacht. Wij houden ons aan de regels van de Wet Kinderopvang, waarin het leidster-kind-ratio is opgenomen.

Hoe gaan we te werk?

Om alle mogelijkheden te benoemen is het het makkelijkst als we een offerte voor u opstellen. Deze is uiteraard vrijblijvend. Om de offerte goed op te kunnen stellen is het fijn om minimaal de volgende gegevens van u door te krijgen:
– Datum van het bedrijfsfeest
– Tijdstippen voor kinderopvang
– Locatie-adres (of plaats)
– (schatting van) Aantal verwachte kinderen
– (schatting van) Leeftijden van de kinderen

Extra gegevens om meer details in de offerte te kunnen zetten:
– Is er een bepaald thema waar wij rekening mee moeten houden?
– Wat voor soort ruimte is er beschikbaar, of wilt u hier advies over?
– Zijn er verdere bijzonderheden waar wij als kinderopvang rekening mee moeten houden?

 

Kinderen alvast bij ons laten inschrijven?

Indien uw werknemers zich moeten inschrijven voor het bedrijfsfeest, kan het handig zijn om hen de kinderen ook alvast voor de kinderopvang te laten inschrijven. Dit kunnen wij van u overnemen, zodat u hier verder geen omkijken naar heeft.

De voordelen hiervan zijn dat wij precies weten welke kinderen er aanwezig zullen zijn en alle materialen en benodigdheden direct op kunnen aanpassen. Voor u als organisator scheelt het een hoop werk en bent u geen tussenpersoon.

De inschrijfformulieren worden via onze website gemaakt. De aanmeldingen komen direct in onze mail binnen. Ouders ontvangen een bevestiging van de aanmelding en kunnen op de dag van het bedrijfsfeest de naam van het kind doorgeven. Wij zorgen dat alle gegevens dan verwerkt zijn in een document.