Ballondecoraties

Ballondecoraties in alle soorten en maten

Voor de aankleding van uw evenement, geheel in thema, kunnen wij in samenwerking met ToverBallon de mooiste, leukste en meest creatieve ballondecoraties verzorgen. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het maken!

Bij álle ontwerpen kunnen de vorm en kleuren worden aangepast.

Ballonpilaren met een eigen tekst (d.m.v. speciale ballonstickers) voor de ingang van een gebouw. Ideaal tijdens een opening, jubileum, event of andere speciale gelegenheid. Vanaf € 45,00 p/st.

In de categorie “speciale figuren”: een life-size auto, waar men daadwerkelijk in kon gaan zitten! Alle figuren denkbaar mogelijk. Prijs op aanvraag.

Heliumballonnen, in trosjes of los. Voor een mooie opvulling van een ruimte met een feestelijke en elegante uitstraling. Alle kleuren mogelijk. Trosjes beschikbaar vanaf € 9,85 p/st en losse heliumballonnen € 1,80 p/st.

Ballonbloemen, het meest geboekt bij bruiloften of jubilea. In verschillende groottes en verschillende kleuren beschikbaar. Vanaf € 8,50 p/st.

Een ballonnenboog. In stijl en kleuren aan te passen naar elke situatie en elk thema. ook de hoogte en breedte kunnen in overleg worden aangepast. Te bestellen vanaf € 99,50.

Ook een speciaal figuur; de Sprookjesboom. Deze decoratie trekt zeker de aandacht bij jong en oud! Hij is 2,5m hoog en ongeveer 1m breed. De Sprookjesboom kost € 275,00.

Een ballonnenwand is in verschillende groottes mogelijk. In de wand kunnen logo’s, tekst of cijfers verwerkt worden. Dit gaat geheel in overleg. Prijs op aanvraag, deze ligt rond de € 30,00 – € 50,00 p/m2.

Twee harten aan elkaar, op te hangen in vrijwel elke ruimte. Te bestellen vanaf € 90,00 (voor beide).